MESO IZ AJDOVSKEGA LABORATORIJA NA MIZI ČEZ NEKAJ LET? Slovenski trg zagotovo ne bo prvi, ki ga bo poskusil

Ali bo na krožnike že čez nekaj let prihajalo meso iz laboratorija v Ajdovščini in kakšna bo hrana v prihodnosti, so se na torkovi okrogli mizi v organizaciji zunajparlamentarne stranke …

Regional · 1M

katja križmanhranalaboratorijneznankamesoajdovscinabranko tomažičpeter dovčprehranaivo boscarolnina strah

Meso iz laboratorija: pot do naši krožnikov je še dolga

V bližnji prihodnosti meso, ki bi bilo vzgojeno v laboratoriju, še ne bo prišlo na trgovske police. Neznank o takšni proizvodnji mesa je še veliko, pa tudi pridelava hrane v …

Dnevnik · 1M

meso iz laboratorijaproizvodnjaprihodnost

Umetno meso na krožnikih: dilem in neznank je ogromno, pot je še dolga

Ali bo na krožnike že čez nekaj let prihajalo meso iz laboratorija v Ajdovščini in kakšna bo hrana v prihodnosti, so se na torkovi okrogli mizi v organizaciji zunajparlamentarne stranke …

24ur · 1M

umetno mesomeso

Ivo Boscarol: Glede mesa iz laboratorija je še mnogo dilem in neznank

Ali bo na krožnike že čez nekaj let prihajalo meso iz laboratorija v Ajdovščini in kakšna bo hrana v prihodnosti, so se na torkovi okrogli mizi v organizaciji zunajparlamentarne stranke …

Siol.net · 1M

hranaivo boscarolajdovščinalaboratorijsko mesopodnebne spremembetehnologija